Skilte uden plastik

Vær med til at bevar det gamle skiltehåndværk og undgå brugen af plastik.

Det gamle skiltehåndværk har gradvis mistet sit fodfæste gennem årene til andre typer af skilte.

Der findes mange spændende muligheder indenfor reklameskilte og facadedekoration, dog vil vi gerne hos Skiltemaler Sørensen slå et slag for det gamle håndværk hvor alt er håndmalet og helt uden plastik. De håndmalede skilte har en høj kvalitet og ingen form for plastikaffald. Når man skære bogstaver ud i folie til moderne skilte, vil der altid være en del folie/ plastikspild efter udskæring, og der bruges ressourcer på at bortskaffe dette restplast.

Det gamle håndværk er mere tidskrævende, dog ikke nødvendigvis meget dyrere rent prismæssigt. Hos Skiltemaler Sørensen betaler du for vores arbejdstid og ikke for forrentning af store dyre maskiner.

England er kendt for deres store brug af håndmalede skilte på de ældre butikker i byerne. Skiltene bidrager til at give byerne stemning og charme. Det gamle skiltehåndværk kan noget helt andet end moderne skilte. De håndmalede skilte pryder butikker og facader på en mere autentisk og rolig måde.

Vær med til at bevare det gamle skiltehåndværk, undgå brug af plastik, reducere CO2 udledning og på sigt muligvis skabe flere arbejdspladser, samt bidrage med charme i dit område.